Safari

Érdeklődés a +27609363738 számon

vagy whatsappon a +36301838264 számon

Programok

5 napos
KWA-ZULU NATAL KALANDTÚRA

Kattints a program nevére további részletekért!

Ára: €1500

programjaink részletesen

Ushaka Marine World

1. USHAKA + GOLDEN MILE TÚRA

Végig vezetjük Durban híres strandjain, ellátogatunk az Ushaka Marine Worldbe (a világ 5. legnagyobb akváriumába), majd egy sétát teszünk Durban gyönyörű Golden Mile strandjain, ahol belemárthatod lábujjaid a meleg Indiai-óceánba. Megnézzük a helyi ajándékboltokat/Curios üzleteit. Bejárjuk a gyönyörű vízpartot, ahol választható gondolatúra, kerékpár vagy segway bérlés.
Az élményben gazdag napot frissítő italokkal fejezzük be az On Point Cost: Cash bárban.

Lokáció: Durban, Ushaka Marine World

Időtartam: teljes nap

Maximális résztvevő: 4-8 fő 

(Nagyobb csapat esetén min. egy hónappal előtte szükséges egyeztetni!)

Kzn túra

2.  Túrázás

Felfedezzük Kzn legszebb kirándulóhelyeit (hegyek vagy titkos strandok – mond el, mit szeretnél csinálni, és mi megvalósítjuk! (edzettségi szinttől függően)

Lokáció: Kzn 

Időtartam: 4-6 óra 

Maximális résztvevő: 4-8 fő 

(Nagyobb csapat esetén min. egy hónappal előtte szükséges egyeztetni!)

Strandolás

 3.  Strandolás
(Umhlanga fő strandján)

Meglátogatjuk a világ legszebb mólóját (Whale Bone Pier), valamint a híres Umhlanga világítótornyot. Teszünk egy sétát a gyönyörű Umhlanga sétányon, megállunk egy kávéra és harapnivalóra az erdei titkos kávézóban. A tengerparton úszhatsz, napozhatsz, búvárkodhatsz, horgászhatsz vagy élvezheted a parti koktélokat.

Lokáció: Umhlanga fő strandja

Időtartam: teljes nap

Maximális résztvevő: 4-8 fő 

(Nagyobb csapat esetén min. egy hónappal előtte szükséges egyeztetni!)

TALA GAME REZERVÁTUM 

4.  TALA GAME REZERVÁTUM 

Egynapos kirándulás Kzn egyik legjobban őrzött titkába: Tale Private Game rezervátum!

Fedezd fel a vadon élő állatokat egy igazi vadmegfigyelő járműből, lovagolj mountain bike-on vagy Segway-n egy vadrezervátumban (a létszám csoportonként 6-ra korlátozott)!

A Tala lehetővé teszi, hogy közelebb kerülj a természethez, valódi kölcsönhatásba léphess a környezettel és az állatokkal, és megtapasztalhasd az afrikai környezet látványait, hangjait és illatait. A Tala egy több mint 3000 hektáron elterülő, sokféle természeti környezetet magában foglaló vadrezervátum, a rezervátumban több mint 380 madárfaj található, nagyvadak, orrszarvúk, vízilók, zsiráfok kuduk és antilopok.

Több jellegzetes és figyelemre méltó növényfaj is megtalálható a Talán. A teljes virágzású tüzes aloe, az impozáns eufória és a vadzsálya illata egy harmatos reggelen egyedivé és emlékezetessé teszik a rezervátumban való tartózkodást.

Lokáció: Tale Private Game rezervátum

Időtartam: teljes nap

Maximális résztvevő: 6 fő 

5.  Cápa merülés ketrecben + CROC WORLD

Egynapos kirándulás a világ egyik legjobb cápás búvárhelyére, majd ellátogatunk a híres krokodil világba, ahol találkozhatsz a világ legrégebbi krokodiljával!

A ketreces cápa merülési élmény során a legfontosabb, hogy kapcsolatba hozzuk a vadon élő cápákkal azokat, akik még nem búvárkodtak, azért, hogy megértsék ezek nem „emberevők”, hanem intelligens és gyönyörű állatok.

Ha szeretnéd és jól érzed magad a cápákkal, illetve ha a búvármester is beleegyezik, akkor lehetőség van ketrecen kívül is úszni a cápákkal.

Lokáció: CROC WORLD

Időtartam: teljes nap

Maximális résztvevő: 6 fő 

Oroszlán Park

6.  PHEZULU KULTURÁLIS FALU + Hüllő Világ + Oroszlán PARK

Felfedezzük a dél-afrikai zulu nép hihetetlen örökségét a Phezulu kulturális falut és a Hüllő világot. Durbanből indulunk KwaZulu-Natal lenyűgöző 1000 dombos völgyébe, ahol még mindig sok zulu él. Maga a park hagyományos méhkas alakú kunyhóiról és olyan gyakorlati élményeiről ismert, mint a zulu lándzsakészítés. Szemtanúja lehetsz egy színes zulu táncelőadásnak, majd egy ismeretterjesztő körútrára megyünk a park hüllőrészében, ahol első kézből ismerheted meg a krokodilokat és a kígyókat, köztük a hírhedt zöld mambát. Élvezheted a magával ragadó zulu kulturális élményt, és találkozhatsz egy szangomával vagy egy hagyományos gyógyítóval. Megismerheted Ramesis-t, egy 90 éves nílusi krokodilt, és megnézhetsz más egzotikus hüllőket, madarakat is.
Ismerd meg a helyi kultúrát és vadon élő állatokat.

A Nemzeti Oroszlán Park oroszlánoknak, afrikai és ázsiai elefántoknak, valamint zebrának és nyaláknak ad otthont. Ott közel kerülhetsz a vadállatok királyához – belépünk a büszke oroszlánok otthonába, hogy megcsodálhassuk őket, miközben szorosan zárva tartjuk járművünk ablakait és ajtóit. Ez a program nagyon népszerű, mivel ritka lehetőséget ad a turistáknak, hogy élvezzék az oroszlánokhoz való közelség izgalmát. A turistákat lenyűgözik méretük és szépségük. Különféle madárfajok is láthatók. Továbbá megnézzük az elefántokat – akik ha engedjük megérintenek feladataik során.

Lokáció: Phezulu kulturális falu, Hüllő Világ, Oroszlán Park

Időtartam: teljes nap

Maximális résztvevő: 6 fő 

Buszos túra

7.  DURBAN BAY KÖRÚT ÉS RICKSHAW BUSZOS TÚRA

A hely, ahol láthatjuk Durban kikötőjét, Afrika legforgalmasabb kikötője. Megpillanthatod a luxusjachtokat, a versenyhajókat, a nagy tartályhajókat, a vonóhálós halászhajókat és az apró vitorlásokat. A Wilson’s Wharfban számos étterem és gyorsétterem található, és a vízen éjszaka villódzó fények különösen hangulatosak.

Felfedezzük Durbant egy emeletes busszal.

Útvonal kiemelései:

* Tengerparton * uShaka * Emmanuuel katedrális * Victoria Street Market

* Juma Musjid mecset * Városháza * Ferenc Búcsú tér * ICC

* Kwa Muhle Múzeum * A kocka az Innes Roadon * Green Hub

* Mitchell Park * Florida Road * Moses Mabhida * Blue Lagoon

* Suncoast Casino * Beachfront (az útvonal változhat)

Lokáció: Durban Bay, Rickshaw

Időtartam: 6 óra

Maximális résztvevő: 6 fő